Dimecres 14 de setembre del 2022


JoVE: dijous 15 de setembre, seminari online 
El dijous 15 de setembre a les 11h (hora peninsular) es farà un seminari en línia sobre la base de dades JoVE. Es tracta d'una base de dades dedicada a ensenyar els fonaments del laboratori a través de demostracions en vídeo simples i fàcils d'entendre. Per ampliar informació consulteu la pàgina de JoVe. En aquesta sessió s'explicaran les darreres novetats de JoVE i com els especialistes que hi treballen et poden ajudar. Accés a JOVE per a usuaris de la UAB al Cercador.
Retuitejar Twitter BCT
Nova web de Suport a l’Acreditació i Avaluació de la Recerca
La SAAR ha estat renovada! Consultable en accés obert per a tothom està organitzada amb una estructura intuïtiva i de fàcil navegació que permet trobar la informació de manera àgil gràcies a la seva interconnexió entre apartats. El seu objectiu és oferir informació sobre els criteris i requisits d’acreditació per avaluar la producció científica dels programes: ANECA  (ACADEMIA, PEP i CNEAI) i AQU (Acreditacions i Mèrits de Recerca). Podeu accedir-hi des de la pàgina web del Servei de Biblioteques.
Retuitejar Twitter BCT
TFG del Grau d'Enginyeria de Dades
Enguany s'ha graduat la primera promoció d'estudiants del Grau d'Enginyeria de Dades a la UAB, que s'imparteix a l'Escola d'Enginyeria. Ja podeu accedir en accés obert als Treballs de Fi de Grau (TFG) publicats d'aquest grau al Dipòsit Digital de Documents de la Universitat, en aquesta adreçaI tots els TFG publicats de totes les titulacions aquí.
Retuitejar Twitter BCT
Les mètriques del JCR actualitzades
Les mètriques del Journal Citation Reports corresponents a l'any 2021 ja estan disponibles. Hi podeu accedir a través del cercador de les biblioteques.
Doneu-hi una ullada per comprovar els rànquings actuals de les revistes!
Retuitejar Twitter BCT
El tractament de les vostres dades personals en aquesta llista de distribució/difusió té la finalitat de mantenir-vos informat de les novetats de les Biblioteques UAB. D'acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, podeu exercir els drets d'accès, rectificació, supressió, oposició i limitació del tractament enviant un missatge a bib.ciencia.tecnologia@uab.cat