Dilluns 13 de juny del 2022


Infla't de Ciència!, temporada 3
Enguany, el que està de moda és la Ciència KM0, amb llibres divulgatius de proximitat, acabats d'arribar a la Biblioteca, que promocionen els autors locals i ajuden a mantenir una salut mental sana i equilibrada.
La campanya Infla’t de Ciència! arriba així a la seva tercera temporada. Esperem que aquesta iniciativa us engresqui a endinsar-vos en la ciència i a llegir amb nosaltres.
Retuitejar Twitter BCT
Nova eina: Library Access
Les biblioteques de la UAB us faciliten una nova eina: Library Access. És una extensió creada per Lean Library que agilitza la consulta del contingut subscrit per les Biblioteques de la UAB.
Només cal que us descarregueu l’extensió i seleccioneu la UAB. A partir d’aquest moment si navegueu per internet us notificarà quan un contingut està subscrit o quan hi ha altres alternatives d’accés.
Retuitejar Twitter BCT
Donatiu de Lynx Edicions
El mes de maig hem rebut la biblioteca de Lynx Edicions, amb un fons de més de 5000 volums, la major part sobre ocells, però també de grups com ara mamífers, amfibis i rèptils. Un cop fet el trasllat d'aquest important fons (271 caixes!), serà consultable a mesura que es vagin completant, gradualment, les tasques de catalogació.
Es tracta d'una de les col·leccions sobre ornitologia més rellevants d'Europa.
American Chemical Society: ajuts per publicar en obert
Us recordem que el PDI de la UAB gaudeix d’un ajut per publicar en obert articles a algunes de les revistes de l’editorial ACS. Podeu consultar el llistat de revistes incloses en aquests ajuts, i també les condicions per poder-hi accedir en aquesta pàgina web.
 
El tractament de les vostres dades personals en aquesta llista de distribució/difusió té la finalitat de mantenir-vos informat de les novetats de les Biblioteques UAB. D'acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, podeu exercir els drets d'accès, rectificació, supressió, oposició i limitació del tractament enviant un missatge a bib.ciencia.tecnologia@uab.cat