Dijous 5 de maig del 2022


 Millores en el Cercador del Servei de Biblioteques
  • Busca una revista al Cercador i coneix de manera immediata si està inclosa en algun dels  #AcordsTransformatius que la UAB té amb els editors (Elsevier, Wiley, SpringerNature i ACS) per a poder sol·licitar el finançament de l’APC (Article Processing Charges).
  • Busca un investigador UAB i accedeix de manera directa al seu perfil al Portal de la Recerca de la UAB. La cerca la pots fer buscant per nom i cognoms en ordre directe o cercant pels cognoms.

Notícia: Millores al Cercador del Servei de Biblioteques - UAB Barcelona

 Noves exposicions a la BCT

Entre el 19 d'abril i el 12 de maig l'Andrea Martínez Cruz, alumna del grau en Biotecnologia, exposa el seu treball final de grau titulat 'Alicia en el País de la Biotecnología', sota la tutorització d'en Daniel Yero Corona. A partir de la coneguda història de Lewis Carroll, l'autora presenta el conceptes biotecnològics i les seves aplicacions actuals de forma divulgativa.

També podeu consultar l'exposició virtual al Dipòsit Digital de Documents (DDD).

Retuitejar Twitter BCT
Sessions de formació de WoS i Scopus
Organitzem dues sessions de formació gratuïta sobre la cerca a les bases de dades Web of Science (WoS) i Scopus.
La primera per Teams el dijous 12 de maig, la segona presencial el dijous 19 de maig.
 
Retuitejar Twitter BCT
El tractament de les vostres dades personals en aquesta llista de distribució/difusió té la finalitat de mantenir-vos informat de les novetats de les Biblioteques UAB. D'acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, podeu exercir els drets d'accès, rectificació, supressió, oposició i limitació del tractament enviant un missatge a bib.ciencia.tecnologia@uab.cat