Dijous 31 de Març del 2022


 Inscripcions obertes pel curs sobre Zotero

Fins el 18 d’abril et pots inscriure al curs d’autoformació sobre Zotero, una eina gratuïta per gestionar bibliografia que ofereix prestacions tant d’escriptori com en línia. El Servei de Biblioteques (SdB) ofereix un curs en el campus virtual per conèixer el seu funcionament.

Te’l perdràs?

Inscripcions: https://www.bib.uab.cat/formacio/inscripcio.php?id=7103

Amplia la notícia al web del SdB.

Retuitejar Twitter BCT
 Màquines d'autopréstec a la BCT

A partir del dilluns 28 de març el SdB implementa un nou sistema basat en tecnologia RFID perquè la gestió dels préstecs sigui més àgil i autònoma.

D’entre les primeres biblioteques que disposaran d’aquest sistema es troba la de Ciència i Tecnologia, així que si vols estalviar-te cues, comença a gaudir d’aquest nou servei.

Amplia la notícia al web del SdB.

Retuitejar Twitter BCT
 Noves exposicions

Fins al divendres 8 d'abril podeu gaudir de l'exposició "El delta de l'Ebre, un ecosistema amenaçat: causes i solucions", feta amb figures de Playmobil, cartells amb vistes aèries del delta i textos on s'expliquen els problemes mediambientals actuals d'aquesta zona humida, la més important de Catalunya.

Amplia la notícia al web del SdB.

I a partir de l'1 d'abril podreu veure l'exposició "Els fons de la BCT. Fons personals i col·leccions especials".

Retuitejar Twitter BCT
 
El tractament de les vostres dades personals en aquesta llista de distribució/difusió té la finalitat de mantenir-vos informat de les novetats de les Biblioteques UAB. D'acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, podeu exercir els drets d'accès, rectificació, supressió, oposició i limitació del tractament enviant un missatge a bib.ciencia.tecnologia@uab.cat