Dimecres 2 de Març 2022


 Open Education Week

Del 7 a l’11 de març es celebra l’Open Education Week, una iniciativa anual d'abast global que pretén conscienciar sobre els avantatges que aporta a la societat implementar els recursos i les pràctiques educatives en obert.

Iniciatives innovadores d'educació oberta de la UAB: OpenLabs i TEDxUABarcelona - Servei de Biblioteques - UAB Barcelona

Retuitejar  Twitter BCT
Exposició itinerant Investigadoras en la luz y en las tecnologías de la luz

La BCT acull la mostra itinerant "Investigadoras en la luz y en las tecnologías de la luz" estrenada el 2015 coincidint amb l'Any Internacional de la Llum. En relació, el dijous dia 3 de març a les 12 hores es farà una presentació al vestíbul de la biblioteca sobre la situació de les científiques en comparació amb els seus companys masculins.

Investigadores en la Llum - Servei de Biblioteques - UAB Barcelona

Retuitejar Twitter BCT
 Dimarts 8 març, cloenda de l'exposició sobre la Dra. Mª Cristina Vicente

El proper dimarts 8 de març a les 13h tindrà lloc al vestíbul de la BCT l’acte de cloenda de l’exposició sobre la Dra. María Cristina Vicente (1948-2000), una de les especialistes sobre diplòpodes més importants de la seva época.

Cristina Vicente, el llegat d'una pionera - Servei de Biblioteques - UAB Barcelona

Retuitejar Twitter BCT
Noves subscripcions 2022: Access Medicina I Academic Video Online (AVON)

El Servei de Biblioteques s’ha subscrit a Academic Video Online i a AccesMedicina. La primera és una plataforma de vídeos educatius i continguts audiovisuals de caràcter multidisciplinari adreçada al professorat i estudiants. AccessMedicina és un portal que inclou materials en castellà de l’editorial McGraw-Hill corresponents a les diverses especialitats de medicina.

Noves subscripcions 2022 - Servei de Biblioteques - UAB Barcelona

Retuitejar Twitter BCT
Taller informatiu per a autors sobre els acords transformatius Springer Nature

La UAB participa de l’acord transformatiu Springer Nature CRUE CSIC, pel qual es financia la publicació d’articles en accés obert sense cost addicional per als autors.

El taller es farà el 15 de març a les 12h.

Enregistrament a l’adreça:  https://attendee.gotowebinar.com/register/3290605626418267659

Retuitejar Twitter BCT
 
El tractament de les vostres dades personals en aquesta llista de distribució/difusió té la finalitat de mantenir-vos informat de les novetats de les Biblioteques UAB. D'acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, podeu exercir els drets d'accès, rectificació, supressió, oposició i limitació del tractament enviant un missatge a bib.ciencia.tecnologia@uab.cat