Dimarts 18 de maig del 2021


 Knovel: portal de base de dades per les enginyeries

La UAB estem subscrits a Knovel. Knovel conté diverses bases de dades especialitzades en Chemistry & Chemical Engineering, Computer Hardware Engineering, Food Science, Nanotechnology, Optics & Photonics, Sotfware Engineering...  a més Knovel dóna accés a gran quantitat de llibres electrònics. Els trobaràs tots al portal Knovel, i els que són bibliografia de curs al cercador de les biblioteques UAB

Necessites ajuda? Knovel Support Center

 Infla't de Ciència : 2a Temporada

Torna l’estiu i amb ell, la @Bctuab ens porta la millor oferta de divulgació científica perquè no perdis fil durant les vacances. A més, aquest any #InflatDeCiència en la seva segona temporada endur-te llibres en préstec té premi, la bossa d’estiu de les Biblioteques de la UAB!

Més informació: https://pagines.uab.cat/cienciaxllegir/inflat-de-ciencia-t2

 Retuitejar Twitter BCT
 Ampliem horaris!

A partir del 17 de maig l’horari de la biblioteca amplia l'horari per donar el màxim de servei. Ens trobaràs de dilluns a divendres de 8.30 a 21.00.

També podràs reservar les sales de treball en grup les teniu amb algunes restriccions. Consulta-les en el següent enllaç.

Retuitejar Twitter BCT
 Servei d'assessorament en línia : la BCT al teu abast.

Necessites resoldre dubtes sobre la cerca d'informació d'una temàtica concreta, sobre els serveis, eines i recursos de les Biblioteques o sobre la teva producció científica? Les Biblioteques de la UAB posa a la teva disposició el Servei d’Assessorament en Línia, un servei totalmente personalitzat a través de videoconferència des de la plataforma Teams.

Pots sol·licitar-ho mitjançant el següent formulari

El tractament de les vostres dades personals en aquesta llista de distribució/difusió té la finalitat de mantenir-vos informat de les novetats de les Biblioteques UAB. D'acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, podeu exercir els drets d'accès, rectificació, supressió, oposició i limitació del tractament enviant un missatge a bib.ciencia.tecnologia@uab.cat