Dilluns 19 de abril del 2021


 Dilluns 19 d'abril obrim les sales de treball

Per veure els espais disponibles i fer la reserva de la sala de treball o cabina, consulteu la pàgina Trobeu el vostre espai d'estudi i de treball . Un cop a la biblioteca cal que us adreceu al taulell per formalitzar el préstec.

Per tal de contribuir a un ús segur dels espais, l’ocupació de les sales no pot superar el 50% de l’aforament habitual.

Per ampliar informació consulteu el nostre web.

Retuitejar Twitter BCT
 Descomptes per publicar en Accés Obert

Cada any, la Universitat Autònoma i el Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC) arriben a acords amb diferents editorials per gaudir de descomptes per publicar articles en revistes d’accés obert.

Podreu trobar tota la informació actualitzada sobre aquests descomptes a l’apartat Finançament per publicar de la pàgina web Accés Obert UAB.

Retuitejar Twitter BCT
 Exposició del 50è aniversari de la Facultat de Ciències a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia

Des del 12 d'abril i fins el 6 de maig es podrà veure a la vitrina de l'entrada de la Biblioteca el relat històric d'aquests 50 anys de la Facultat de Ciències, amb una col·lecció d'objectes i de records que han format part de la vida del centre.

Us hi esperem!

Fotografies de l’exposició: http://ddd.uab.cat/record/238865

Retuitejar Twitter BCT
 Fés crèixer la teva exposició amb nosaltres!

La Biblioteca obre el seu calendari expositiu de cara al curs 2021-2022 i cerca idees per a muntar noves exposicions. També ofereix els seus aparadors i espais per mostrar la recerca del professorat i/o departaments interessats.

Contacteu amb la BCT a través del Servei d'Assessorament en Línia o escrivint al correu: bib.ciencia.tecnologia@uab.cat.

Retuitejar Twitter BCT
 
El tractament de les vostres dades personals en aquesta llista de distribució/difusió té la finalitat de mantenir-vos informat de les novetats de les Biblioteques UAB. D'acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, podeu exercir els drets d'accès, rectificació, supressió, oposició i limitació del tractament enviant un missatge a bib.ciencia.tecnologia@uab.cat