Dimecres 17 de març del 2021


 Academic Complete: més llibres electrònics al teu abast

Ja teniu a la vostra disposició la col·lecció Academic Complete que podreu consultar des de la plataforma ProQuest. Aquesta plaforma ens dóna accés a més de 189.000 llibres de tots els àmbits del coneixement i en format electrònic. També trobareu més de 600 llibres que formen part de la #bibliografiadecurs i que podeu localitzar en el Cercador del Servei de Biblioteques.

Accés a l'Academic Complete
Accés als llibres electrònics que són bibliografia de curs 

 
 Exposicions actuals a la BCT

La Biblioteca de Ciència i Tecnologia obre dues exposicions amb motiu del #DiaInternacionaldelesMatemàtiques i de l’Any Internacional de la Dona a l'Estadística i a la Ciència de Dades, que podeu visitar fins el 9 d’abril.
Per una banda, hem volgut donar visibilitat a les dones dedicades a la ciència de dades com la #FlorenceNightingale, en el 200 aniversari del seu naixement, o les que hi treballen a la Facultat de Ciències. I, per l'altra, a partir del leivmotiv ‘Matemàtiques per a un món millor’ del #DiaInternacionaldelesMatemàtiques, explicar el paper d'aquestes en la gestió de la COVID-19.
Feu el recorregut fotogràfic per ambdues exposicions des de:

 

Retuitejar Twitter BCT
 Scifinder canvia d'interfície a: Scifinder-n
 

La nova interfície de consulta Scifinder-n, de l'American Chemical Society, que accelera el procés de cerca als continguts de CAS i al motor de rellevància química.

Accés: https://cataleg.uab.cat/iii/encore/record/C__Rb1556183?lang=cat

Si teniu dubtes o en voleu saber més, consulteu la Quick Reference Guide.

També disposeu de Training Scifinder-n, amb material d'ajuda, webinars.

Retuitejar Twitter BCT
 Lectures de #CientífiquesCitenCientífiques ja disponibles a la BCT

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència la BCT us presenta totes les recomanacions de lectura de la campanya #CientífiquesCitenCientífiques en el web: pagines.uab.cat/cienciaxllegir/cientiiques-visibles

Us recordem que aquesta campanya és una iniciativa de les Comissions d’Igualtat de la Facultat de Ciències i de la Facultat de Biociències, conjuntament amb la Biblioteca de Ciència i Tecnologia. 

Més informació en el nostre web.

Retuitejar Twitter BCT
 
El tractament de les vostres dades personals en aquesta llista de distribució/difusió té la finalitat de mantenir-vos informat de les novetats de les Biblioteques UAB. D'acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, podeu exercir els drets d'accès, rectificació, supressió, oposició i limitació del tractament enviant un missatge a bib.ciencia.tecnologia@uab.cat