Dimarts 16 de febrer del 2021


 Sessió formativa Springer Protocols: 23 de febrer

Si voleu treure el màxim profit dels Springer Protocols, us convidem al seminari: ‘Springer Nature Experiments: How to find the protocols & methods you need’ el 23 de Febrer, 2021 de 11 a 12h (idioma anglès).

Els Protocols Springer ofereixen metodologia i procediments per dissenyar i implementar tècniques de laboratori, per això, us preguem que feu la máxima difusió possible entre els col·lectius potencialment interessats.

Les inscripcions les podeu realizar a:  https://register.gotowebinar.com/register/3142092382231727118

 

Retuitejar Twitter BCT
Open Education Week de l'1 al 5 de març de 2021

Amb motiu de la Open Education Week el Servei de Biblioteques programa les següents activitats a través de la plataforma TEAMS:

1.- Ensenyament obert: Reflexions i ajudes per “Aprendre a nedar a l’oceà digital", Dimarts 2 de març de 10 a 11h.
2.- Recursos educatius oberts per a la docència universitària, Dijous 4 de març de 11 a 12:30h.
 
Per a més informació i inscripcions consulteu la notícia al nostre web.
Retuitejar Twitter BCT
 Sessions formatives de la plataforma eLibro

Elibro (col·lecció Cátedra España), plataforma digital amb més de 100.000 llibres a text complet en llengua castellana de totes les àrees temàtiques i d’editorials universitàries, us convida a una sèrie de sessions formatives per tal de treure el màxim profit d'aquesta eina:

Jueves 18 de febrero: Inscripción obligatoria aquí *
Martes 23 de febrero: Inscripción obligatoria aquí*
Jueves 25 de febrero: Inscripción obligatoria aquí * + herramientas ADMIN

Amb eLibro podreu afegir notes als textos seleccionats, ampliar, reenviar paràgrafs i moltes altres coses que us ajudaran a completar els vostres materials en format digital.

Retuitejar Twitter BCT
JOVE recursos audiovisuals per l’aprenentatge i la investigació

Des de les biblioteques de la UAB posem a la vostra disposició la sèrie de vídeos JOVE (Journal of Visualized Experiments), un recurs que facilita l'aprenentatge de tècniques experimentals en àmbits tant diversos com la física, enginyeria, química, ciències ambientals, biologia, genètica, neurociència, bioquímica, medicina ... entre d'altres. 

Descobreix el contingut de Jove.

Retuitejar Twitter BCT
El tractament de les vostres dades personals en aquesta llista de distribució/difusió té la finalitat de mantenir-vos informat de les novetats de les Biblioteques UAB. D'acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, podeu exercir els drets d'accès, rectificació, supressió, oposició i limitació del tractament enviant un missatge a bib.ciencia.tecnologia@uab.cat