Dilluns 27 de gener del 2020


 Noves subscripcions per al 2020

Des del mes de gener estan disponibles 2 revistes més de l’editorial Nature Publishing @Naturepub i dos paquets de llibres electrònics:
un centrat en l’àmbit de les enginyeries i l’altre en la genètica i la bioquímica.

Més >

Retuitejar Twitter BCT
 Què vam fer a la BCT en el 2019
 

Si voleu conèixer alguns resultats de la Biblioteca de Ciència i Tecnologia @Bctuab de l’any 2019 podeu seguir el hashtag #quefembct2019 a Twitter. Durant 15 dies publicarem una piulada diària amb aquesta informació.

Més >

 

Retuitejar Twitter BCT
 La producció científica del GEFRO al DDD
   

El Grup d’Electroquímica, Fotoquímica i Reactivitat Orgànica (GEFRO) disposa   d’un espai propi per publicar els seus articles al Dipòsit Digital de Documents de la UAB (DDD). D’aquesta manera, el grup GEFRO tindrà agrupada tota la seva producció científica en accés obert. La @Bctuab gestionarà la validació dels documents que els investigadors d’aquest grup de #recerca dipositin al DDD.

Més >
Retuitejar Twitter BCT
El tractament de les vostres dades personals en aquesta llista de distribució/difusió té la finalitat de mantenir-vos informat de les novetats de les Biblioteques UAB. D'acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, podeu exercir els drets d'accès, rectificació, supressió, oposició i limitació del tractament enviant un missatge a bib.ciencia.tecnologia@uab.cat