Dimarts 17 de desembre del 2019


 Crea't una identitat digital!
   

Voleu difondre la vostra #recercaUAB a través de les xarxes socials acadèmiques? Esteu interessats en augmentar la vostra visibilitat? Consulteu la infografia  “Crea’t una identitat digital” on trobareu una sèrie de recomanacions per augmentar la vostra reputació digital.

Més >
Retuitejar Twitter BCT
 Exposició 'Ramon Margalef. Una vida d'ecologia'
 

L'ecòleg #RamonMargalef protagonitza la nova exposició de la #bctUAB, organitzada amb el @CREAF_ecologia, per celebrar l'#AnyMargalef en el centenari del seu naixement. Podeu visitar-la fins a finals de gener del 2020 i a més descobrir el 'Joc de la soca' cedit per la Diputació de Barcelona.

Més >
Retuitejar Twitter BCT
Us desitgem Bones Festes!
   

Des de la @Bctuab us desitgem un Bon Nadal i una millor entrada el 2020!

Us recordem que a la #bctUAB estarem de vacances del 23 de desembre fins el 6 de gener. Podeu consultar els horaris de la Sales d’Estudis aquí.

Retuitejar Twitter BCT
El tractament de les vostres dades personals en aquesta llista de distribució/difusió té la finalitat de mantenir-vos informat de les novetats de les Biblioteques UAB. D'acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, podeu exercir els drets d'accès, rectificació, supressió, oposició i limitació del tractament enviant un missatge a bib.ciencia.tecnologia@uab.cat