Dilluns 25 de novembre del 2019


 Suport en l'avaluació de l'activitat investigadora
 

La @Bctuab ofereix assessorament als investigadors a l’hora d’omplir l’apartat relatiu a les «Publicacions» de les diferents convocatòries d’avaluació i/o acreditació de la recerca. Us ajudem a obtenir el factor d’impacte, quartil, àrea, índex H dels autors, citacions rebudes, etc.

Si desitgeu rebre aquest assessorament podeu contactar amb nosaltres a través de l’adreça de correu: bib.bct.produccio.cientifica@uab.cat

Més > 

Retuitejar Twitter BCT
 Enquesta de satisfacció d'usaris. Digues la teva!
   

Ens voleu ajudar a adequar els serveis i equipaments de les @bibliotequesUAB? La sol·licitud per respondre l’enquesta de satisfacció ja l’heu rebut al vostre compte de correu electrònic però, si encara no ens l’heu enviat, ara podeu accedir-hi des d’aquí.

El termini per emplenar-la acaba el proper 5 de desembre. La teva opinió és important!

Més >

Retuitejar Twitter BCT
 «La taula periòdica fa 150 anys»
   

El 2019 ha estat declarat l’Any Internacional de la #TaulaPeriòdica dels Elements. La @Bctuab, en col·laboració amb el Departament de Química, commemoren aquesta efemèride amb una exposició que posa de relleu l’evolució d’aquesta icona del món científic. La podeu veure fins el 30 de novembre.

Més >

Retuitejar Twitter BCT
 Nova exposició «Novembre del 2019 - Blade Runner»
   

Esteu preparats per al que ens espera en el futur? No deixeu passar l’oportunitat de veure aquesta exposició sobre la mítica pel·lícula #BladeRunner1982. Fins el 13 de desembre la podeu visitar al #hallBCT.

Més >
Retuitejar Twitter BCT
 
El tractament de les vostres dades personals en aquesta llista de distribució/difusió té la finalitat de mantenir-vos informat de les novetats de les Biblioteques UAB. D'acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, podeu exercir els drets d'accès, rectificació, supressió, oposició i limitació del tractament enviant un missatge a bib.ciencia.tecnologia@uab.cat