Dijous 24 de octubre del 2019


 Actualització del servei de préstec de les Biblioteques UAB
 

 

El Servei de @bibliotequesUAB ha ampliat el nombre de documents que es poden tenir en préstec. Per al col·lectiu de professors i investigadors passa a ser de 40 exemplars.

Més >

Retuitejar Twitter BCT
 E-books a prova: feu les vostres propostes de compra
   

Fins a finals de novembre podeu triar i remenar entre els més de 60.000 llibres electrònics que tenim a prova durant tot l’any 2019. Com vam fer en el 2018, el Servei de @bibliotequesUAB adquirirà els més consultats.

Reviseu els llibres que tenim disponibles per matèria aquí

Retuitejar Twitter BCT
 Exposició «La vida dels investigadors: dins i fora del laboratori»
 

Demà divendres 25 d’octubre últim dia per veure a la @Bctuab l'exposició fotogràfica sobre la vida quotidiana, dins i fóra del laboratori, d’alguns dels joves biòlegs de plantes que treballen al Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG). Trobareu al DDD les fotografies de l’exposició.

Més >

Retuitejar Twitter BCT
 
El tractament de les vostres dades personals en aquesta llista de distribució/difusió té la finalitat de mantenir-vos informat de les novetats de les Biblioteques UAB. D'acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, podeu exercir els drets d'accès, rectificació, supressió, oposició i limitació del tractament enviant un missatge a bib.ciencia.tecnologia@uab.cat