Dimecres 25 de setembre del 2019


 Seminari sobre «La Viquipèdia i el coneixement obert: recerca i educació»
 

El Sevei de @bibliotequesUAB, amb la col·laboració d’ @AmicalWikimedia,  ofereix un seminari teòric-pràctic sobre la Viquipèdia com a eina docent i de recerca. La sessió va dirigida especialment al personal docent i investigador de les facultats de @Biociencies_UAB @FCienciesUAB @EnginyeriaUAB @medicinauab i #Veterinaria

  • Data: 3 d’octubre 2019
  • Horari: 14:30 a 17:30 h
  • Lloc: Sala de Formació de la #BCTuab (planta -1)

Places limitades. Inscripcions aquí

Més >

Retuitejar Twitter BCT
 Recomanacions per a la gestió de dades de recerca
 

La Red Española sobre Datos de Investigación en Abierto  ha elaborat unes recomanacions per a la gestió de les dades de recerca en obert, per tal d’aconseguir que siguin FAIR – Findable, Accessible, Interoperable, Reusable – tal i com marquen les agències de finançament de la recerca.

Consulteu les recomanacions >

Retuitejar Twitter BCT
 Disponible el Factor d'Impacte de 2018
 

Des del passat mes de juny ja es pot consultar la darrera edició (2018) de Journal Citation Reports (JCR), la base de dades on podeu trobar tota la informació relacionada amb el  i les diverses mètriques de les revistes científiques.

Recordeu que JRC és consultable a través de la plataforma Web of Science (WoS)

Més >

Retuitejar Twitter BCT
 Consulteu les novetats de bibliografia de curs

Voleu estar al dia de les últimes adquisicions de @BibliotequesUAB pel que fa a la #bctbibcursUAB#bctdigitalUAB agrupades per Graus i Màsters?

Consulteu l’apartat Noves Adquisicions de la Guia temàtica del vostre àmbit  i podreu visualitzar-les per àrees.

Més >

Retuitejar Twitter BCT
 
El tractament de les vostres dades personals en aquesta llista de distribució/difusió té la finalitat de mantenir-vos informat de les novetats de les Biblioteques UAB. D'acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, podeu exercir els drets d'accès, rectificació, supressió, oposició i limitació del tractament enviant un missatge a bib.ciencia.tecnologia@uab.cat