Dimecres 12 de juny del 2019


 Publicar en accés obert amb l'editorial MDPI
 

Si fas #recerca a la #UABBarcelona i vols publicar en revistes d'#Accésobert ara ho pots fer amb un 25% de descompte. L'afiliació de la @UABBarcelona a l'Institutional Open Access Program (IOAP) de l'editorial @MDPIOpenAccess ofereix aquest avantatge per publicar en qualsevol de les més de 200 revistes científiques multidisciplinars en #AO d'aquesta editorial.

Més >

Retuitejar Twitter BCT
 Com trobar les versions dels articles en accés obert
 

El Servei de #BibliotequesUAB ha elaborat una infografia amb diverses opcions que faciliten la localització de les diferents versions d'articles en #Accésobert més enllà de les que ja s'obtenen a través del cercador.

Consulta-la clicant aquí.

Retuitejar Twitter BCT
 Accés en prova a Springer Protocols

Fins a finals de juliol els membres de la comunitat universitària tindran accés gratuït a Springer Protocols, una base de dades que descriu més de 50.000 protocols en #Biomedicina i Ciències de la Vida. També disponible a SpringerLink, de manera que es poden fer cerques creuades amb revistes i llibres.

Més >

Retuitejar Twitter BCT
 Torneig d'escacs a la tardor

Al novembre, la @Bctuab vol programar un torneig d'escacs dins la setmana dels #UABgames  i busquem voluntaris per organitzar-lo i fer que sigui tot un èxit. Si ens vols ajudar, envia'ns un mail a bib.ciencia.tecnologia@uab.cat

Retuitejar Twitter BCT
 
El tractament de les vostres dades personals en aquesta llista de distribució/difusió té la finalitat de mantenir-vos informat de les novetats de les Biblioteques UAB. D'acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, podeu exercir els drets d'accès, rectificació, supressió, oposició i limitació del tractament enviant un missatge a bib.ciencia.tecnologia@uab.cat