Dimarts 14 de maig del 2019


 Renovació dels comptes Mendeley Institutional Edition (MIE)

Els usuaris que gaudeixen de les prestacions que ofereix un compte MIE (100 GB de capacitat, creació il·limitada de grups privats amb un màxim de 100 membres per grup) estan rebent darrerament un missatge que els informa de l’expiració o cancel·lació del seu compte MIE per passar a tenir les prestacions d’un compte gratuït.

Si és el vostre cas, cal que renoveu automàticament el compte MIE accedint a #Mendeley des d’un ordinador connectat a la xarxa UAB. Podeu ampliar aquesta informació clicant aquí.

Retuitejar Twitter BCT
 Les novetats de bibliografia de curs en un clic

Vols estar al dia de les últimes adquisicions de @BibliotequesUAB pel que fa a la #bctbibcursUAB#bctdigitalUAB agrupada per Graus i Màsters?

Segueix-nos a twitter o fes clic en l’apartat Noves Adquisicions de la Guia temàtica del teu àmbit  i podràs visualitzar-les còmodament .

Més >

Retuitejar Twitter BCT
 Biofarra 2019

La #Biofarra celebra la seva 5a edició de la mà de l'univers #Marvel, coincidint amb el final d'onze anys de la franquícia a la gran pantalla. Passeu-vos per la @Bctuab i descobrireu les fantàstiques històries dels superherois i superheroïnes i la ciència que s’amaga als seus còmics.

Recordeu que teniu temps fins aquest divendres 17 de maig!!!

Més >

Retuitejar Twitter BCT
 Voleu muntar una exposició a la Biblioteca?
 

La #Bctuab cerca idees per muntar #exposicions. Voleu fer difusió de les vostres línies de recerca? Sou experts en algun tema de l’àmbit científic o tecnològic i us agradaria mostrar la vostra col·lecció de fotografies, mètodes o eines de treball? Contacteu amb bib.ciencia.tecnologia@uab.cat i col·laborarem amb vosaltres.

Més >

Retuitejar Twitter BCT
 
El tractament de les vostres dades personals en aquesta llista de distribució/difusió té la finalitat de mantenir-vos informat de les novetats de les Biblioteques UAB. D'acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, podeu exercir els drets d'accès, rectificació, supressió, oposició i limitació del tractament enviant un missatge a bib.ciencia.tecnologia@uab.cat