Divendres 25 de gener del 2019


 Exposició a la BCT : La primera etapa d'Espanya al CERN
   

Fins a finals de gener podeu visitar a les vitrines de la BCT l’exposició «La primera etapa d’Espanya al CERN en els documents del DDD», que vol posar en valor i difondre els arxius personals de tres destacats físics que van desenvolupar les seves investigacions al CERN. Ells són Antoni LloretPedro Pascual i Miquel Tomàs. La mostra té com a fil conductor l’article España en el CERN (1961-1969), o el fracaso de la física autárquica del professor Xavier Roqué del Departament de Filosofia de la UAB.

Més >

Retuitejar Twitter BCT
 Curs «Fonts d'Informació»
   

La Biblioteca de Ciència i Tecnologia us ofereix el curs Fonts d’Informació en tres variants, segons l’àrea en la que estigueu interessats. Es tracta d’un curs preferentment adreçat als alumnes de 1er de Doctorat. Per a qualsevol dubte us podeu adreçar a bib.ciencia.tecnologia@uab.cat

  • Fonts d’informació en Ciència.      30 de gener 2019 de 11:00 a 13:00 h     Inscripció
  • Fonts d’informació en Biociències. 1 de febrer 2019 de 11:00 a 13:00 h     Inscripció
  • Fonts d’informació en Enginyeria.   6 de febrer 2019 de 11:00 a 13:00 h     Inscripció
Retuitejar Twitter BCT
 Més bibliografia de curs on line
   

El Servei de Biblioteques de la UAB ha incrementat la bibliografia bàsica de curs disponible on line a les plataformes Ingebook i  Panamericana (Eureka). Cerqueu els llibres que us interessen i gaudiu de la connexió en qualsevol lloc i a qualsevol hora!!

Més >

Retuitejar Twitter BCT
 Creant futur: obres de remodelació a la BCT
   

La #bibcienciatecnologiauab continua al compàs que marquen les obres de remodelació. Podeu veure com ens agradaria que fos el nou vestíbul al plafó informatiu que trobareu al #hallBCT.

I si teniu suggeriments a fer-nos, seran benvinguts!!

 
Retuitejar Twitter BCT
 
El tractament de les vostres dades personals en aquesta llista de distribució/difusió té la finalitat de mantenir-vos informat de les novetats de les Biblioteques UAB. D'acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, podeu exercir els drets d'accès, rectificació, supressió, oposició i limitació del tractament enviant un missatge a bib.ciencia.tecnologia@uab.cat