Dimarts 18 de desembre del 2018


 Exposició «Fotografia de natura» a les vitrines de la BCT
 

Fins el 21 de desembre, la Biblioteca de Ciència i Tecnologia en col·laboració amb l’Equip de Coordinació del Grau de Ciències Ambientals de la UAB exposa el treball fotogràfic  d’en Galdric Mossoll i en Marçal Pou, dos apassionats per la muntanya i el medi natural, i premiats en la darrera edició del concurs ExponaturaUAB 2018.

Més >

Retuitejar Twitter BCT
 Exposició «Frankenstein 200 anys»
 

Fins a finals d’aquest mes podeu veure al hall de la Biblioteca l’exposició #frankenstein200bct que hem muntat per commemorar els 200 anys de la primera edició de Frankenstein o El modern Prometeu de Mary Shelley.  No us la perdeu!

Més >

Retuitejar Twitter BCT
 Formació sobre Web of Science, Scopus i Mendeley a la BCT

Us informem de les dates de les properes sessions de formació sobre les bases de dades que es faran  a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia:

  • Web of Science  8 de gener 2019 de 11:00 a 13:00 h  Inscripció i 9 de gener 2019 de 15:30 a 17:30 h Inscripció
  •  Mendeley 23 de gener 2019 de 11:00 a 13:00 h Inscripció

Retuitejar Twitter BCT
 JoVE: experiments científics en vídeo
 

Coneixeu el recurs JoVE? El Servei de Biblioteques ha ampliat la subscripció a totes les seccions. Més de 9.000 vídeos online amb demostracions d’experiments científics dissenyats per a l’aprenentatge de tècniques i mètodes fonamentals.

Proveu-lo i recomaneu-lo!  El podeu consultar clicant aquí

Més >
Retuitejar Twitter BCT
 
El tractament de les vostres dades personals en aquesta llista de distribució/difusió té la finalitat de mantenir-vos informat de les novetats de les Biblioteques UAB. D'acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, podeu exercir els drets d'accès, rectificació, supressió, oposició i limitació del tractament enviant un missatge a bib.ciencia.tecnologia@uab.cat