Dimarts 16 de octubre del 2018


 Exposició «Plant*tes» a les vitrines de la BCT

Fins el 9 de novembre, la Biblioteca de Ciència i Tecnologia en col·laboració amb el Punt d’Informació Aerobiològica (PIA) de l’ICTA  dóna a conèixer entre els seus usuaris l’aplicació Plant*tes, que convida a la ciutadania a marcar la flora al·lergògena de carrers i places. El desenvolupament de l’app Plant*tes forma part del projecte de ciència ciutadana Flora urbana i al·lèrgies, cooperes?

Més >

Retuitejar Twitter BCT
 L'enginy (in)visible. Dones i tecnologia: passat, present i futur
 

Entre el 4 i el 26 d’octubre d’enguany  podeu gaudir  de l’exposició cedida per la Societat Catalana de Tecnologia (SCT) a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia sobre el paper de la dona en l’evolució social i tecnològica de la societat.

Més >

Retuitejar Twitter BCT
 Setmana Internacional per a l'Accés Obert a la UAB
 

Del 22 al 28 d'octubre se celebra arreu del món la International Open Access Week, una iniciativa anual per promoure l’accés obert (AO) en el món acadèmic i de la recerca. Les biblioteques de la UAB han programat una sèrie d’activitats durant aquesta setmana amb l’objectiu de promocionar l’accés obert al coneixement.

Podeu consultar el calendari d’activitats clicant en aquest enllaç.

Més>

Retuitejar Twitter BCT
 Ajuda'ns a crear la biblioteca del futur
 

Com us agradaria que fossin les Biblioteques de la UAB? Quins nous serveis voldríeu que us oferissin?

El Servei de Biblioteques està treballant en la preparació del nou pla 2019-2022, emmarcat en el «Pla estratègic 2018-2030» de la UAB.

Envia’ns les teves aportacions accedint al següent formulari i explica'ns-ho!! https://eformularis.uab.cat/web/pregunta/plaestrategic

La teva opinió és molt valuosa!

Retuitejar Twitter BCT
 
El tractament de les vostres dades personals en aquesta llista de distribució/difusió té la finalitat de mantenir-vos informat de les novetats de les Biblioteques UAB. D'acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, podeu exercir els drets d'accès, rectificació, supressió, oposició i limitació del tractament enviant un missatge a bib.ciencia.tecnologia@uab.cat