Dimecres 26 de setembre del 2018


 Consulta la bibliografia recomanada al Campus Virtual

Aquest curs 2018-19 el Campus Virtual incorpora la possibilitat de consultar la bibliografia de curs de les assignatures matriculades i obtenir un llistat dels documents disponibles recomanats pel professor. A mode d’exemple cliqueu aquí.

Si detecteu algun enllaç trencat, us agrairem ens ho feu saber enviant un mail a bib.ciencia.tecnologia@uab.cat

Més >

Retuitejar Twitter BCT
«Eines de suport a l'aprenentatge» a les Guies temàtiques

Al web del Servei de Biblioteques trobareu les Guies temàtiques per àmbits. Cliqueu on estigueu interessats i trobareu tot un seguit d’eines de suport a la recerca i l’aprenentatge: enllaços a BCT digital, bases de dades, webs, etc.

Més >

Retuitejar Twitter BCT
T 'agradaria exposar la teva recerca a la Biblioteca?
   

La Biblioteca de Ciència i Tecnologia ofereix un espai per exposicions obert als docents que tinguin interès en fer difusió de les seves línies de recerca. Si hi esteu interessats, envieu un mail amb les vostres propostes a bib.ciencia.tecnologia@uab.cat

Més >

Retuitejar Twitter BCT
 La recerca de l'ICP en obert al DDD
 

Nou acord de l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP) amb les Biblioteques de la UAB amb l’objectiu de dipositar la seva producció científica al Dipòsit Digital de Documents de la UAB (DDD). Amb aquest acord l’ICP disposarà d’un espai propi dins d’aquest repositori, on es podran consultar en obert tots els seus documents de recerca. La Biblioteca de Ciència i Tecnologia gestionarà els documents que l’ICP dipositi en el DDD.  

Més >

Retuitejar Twitter BCT
El tractament de les vostres dades personals en aquesta llista de distribució/difusió té la finalitat de mantenir-vos informat de les novetats de les Biblioteques UAB. D'acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, podeu exercir els drets d'accès, rectificació, supressió, oposició i limitació del tractament enviant un missatge a bib.ciencia.tecnologia@uab.cat