Dilluns 12 de març del 2018


 Llibres electrònics a prova durant el 2018
   

Fins a finals d’aquest any 2018 podeu consultar la selecció de llibres digitals a prova de les editorials Elsevier, Springer i Wiley. Si esteu interessats en que el Servei de Biblioteques faci alguna adquisició, us agrairem ens feu arribar els vostres suggeriments de compra.

 

Més >

Retuitejar Twitter BCT
 Exposició bibliogràfica «Dones {amb, de, i} ciència»
   

Apostant per les #donesiciència, la Biblioteca de Ciència i Tecnologia  presenta durant el mes de març una exposició on les dones i la seva ciència tenen tot el protagonisme.

No us la deixeu escapar!!

 

Més >

Retuitejar Twitter BCT
 Formació sobre Web of Science a la BCT
   

 

Últimes places per assistir a la sessió formativa en anglès que ofereix la Biblioteca de Ciència i Tecnologia sobre la base de dades Web of Science, especialment adreçada a estudiants de doctorat.  Inscripció

Data:              14 de març de 15:00 a 17:00 h

Idioma:           anglès

Lloc:               planta -1. Sala d’ordinadors.

Retuitejar Twitter BCT
 Millora en l'accés remot als recursos electrònics (ARE)
 

Si voleu accedir a un recurs digital i ho feu des de la pàgina web del Servei de Biblioteques o des del Cercador, s’activarà automàticament l’ARE i només caldrà que introduïu el vostre NIU o paraula de pas per anar directament al recurs.

Si accediu des de la pàgina de resultats d’un recurs electrònic extern (Google Scholar, PubMed) o adreça d’interès (bookmark) caldrà que us instal·leu el botó ARE com s’ha fet fins ara.

Més >

Retuitejar Twitter BCT