Dilluns 29 de gener del 2018


 Accés a la Biblioteca Digital de la UAB des de Google Scholar
 

Si utilitzeu Google Scholar podeu configurar-lo per a que us aparegui l’enllaç per accedir al text complet dels recursos electrònics subscrits per les Biblioteques de la UAB.

Aquest  vídeo explica els passos a seguir:  https://youtu.be/8ZKc1PmGu0Q

 

Retuitejar Twitter BCT
 Formació sobre Web of Science i Scopus a la BCT
 

Us informem de les dates de les properes sessions de formació sobre les bases de dades que es faran  a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia:

Idioma: català  i/o castellà. Lloc: Biblioteca de Ciència i Tecnologia. Planta -1. Sala d'ordinadors

Més >

Retuitejar Twitter BCT
Descobreix els darrers fons personals incorporats al Dipòsit digital (DDD)

Els fons personals de dos reconeguts físics, Ramon Ortiz Fornaguera i Antoni Lloret Orriols, han estat incorporats al Dipòsit digital (DDD) de la UAB. Els fons inclouen tant la seva obra (llibres de ciència, divulgació científica, creacions literàries, etc.) com cartes i documents relatius a la seva formació i activitat professional. Podeu accedir a tota aquesta informació i documents  a  Servei de Biblioteques  > Els nostres fons  > Fons personals o institucionals i triar el fons que vulgueu consultar.

Més >

Retuitejar Twitter BCT
 Les Biblioteques de la UAB s'afegeixen a l'OPINA
 

La  @UABBarcelona acaba d'estrenar el servei  OPINA, un canal obert de participació que permet fer arribar suggeriments, queixes i felicitacions sobre el funcionament de la UAB. Les @bibliotequesUAB també hi participen!

Més >

Retuitejar Twitter BCT