Dilluns 11 de desembre del 2017


 El Servei de Biblioteques estrena nova eina de cerca
   

Des de la web de biblioteques podeu accedir al Cercador que permet consultar des d’un punt únic diversos fons integrant el catàleg, la biblioteca digital i els dipòsits digitals DDD i Traces.

Més >
Retuitejar Twitter BCT
 Exposició a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia sobre #CiènciaCiutadana
   

La BCT engega el novembre de 2017 un projecte expositiu en col·laboració amb el CREAF per tal de difondre els projectes que porta a terme sobre #CiènciaCiutadana. Fins a finals de gener podeu veure Mosquito AlertBeWater.

Més >

Retuitejar Twitter BCT
 Formació sobre Mendeley
   

La Biblioteca de Ciència i Tecnologia ofereix un curs sobre Mendeley institucional bàsic, adreçat a tots els membres de la UAB aquest 13 de desembre, de 15:30 a 17 h.

Cal fer inscripció prèvia.

Més >

Retuitejar Twitter BCT
 SCOPUS: cursos FECYT i accés directe
 

Del del 18 al  22 de desembre,  la FECYT organitza cursos online sobre SCOPUS, nivell bàsic i avançat. Cal inscripció

Per accedir a SCOPUS, des d’aquest més de desembre, cal fer-lo directament a www.scopus.com sense passar pel portal de @FECYT_Ciencia.

Més>

Retuitejar Twitter BCT
 2ª edició dels Premis «Amics de les Biblioteques»
 

El 16 de novembre, dins el marc de la Festa Anual dels Amics de la UAB, es va lliurar la 2ª edició dels Premis Amics de les Biblioteques. Entre els guardonats tenim a Manuel García Doncel, impulsor del Centre d’Estudis d’Història de les Ciències (CEHIC) de la UAB, que va promoure la cessió del Fons Bibliogràfic d’Història de les Ciències del Centre Borja a la nostra Biblioteca.

Més>

Retuitejar Twitter BCT