Divendres 15 de setembre del 2017


´

 Bibliografia de curs i llibres electrònics a prova
   

Fins a finals d’aquest any 2017 podeu consultar una amplia selecció d’e-books de les editorials Elsevier, Springer i Wiley. Abans de que acabi aquest període de prova, us agrairem ens feu arribar els vostres suggeriments de compra.

Més>

Retuitejar Twitter BCT
 Segon cicle de Formació online Web of Science
   

Del 18 al 22 de setembre de 2017 la Fecyt organitza el segon seminari de formació online de la Web of Science. Recordeu que cal inscripció prèvia.

Més >

Retuitejar Twitter BCT
 «BCT al dia» a la nova web del Servei de Biblioteques
 

El Servei de Biblioteques inaugura nova web, on podeu trobar les Guies temàtiques de Ciències i Enginyeries. A l’apartat «Biblioteca de Ciència I Tecnologia» també trobareu l’enllaç  BCT al dia, que inclou les novetats bibliogràfiques, notícies, twits i tot allò que podíeu llegir a l’antic blog de la biblioteca: http://blogs.uab.cat/bctotpdi/

Més >

Retuitejar Twitter BCT
 Nova exposició «Costa Rica: homenatge a la natura»
   

Fins el 30 de setembre la BCT exposa el treball de Jusep Moreno, biòleg ambiental i fotògraf de la natura. Deixeu-vos captivar per aquesta obra d’art sobre la riquesa animal, vegetal i paisatgística de Costa Rica.

Més >

Retuitejar Twitter BCT
 La UAB es suma a una plataforma d'intercanvi científic de llibres digitals
   

La UAB s’ha afegit a la plataforma impulsada per la Unió d’Editorials Universitàries Espanyoles (UNE) que té com a objectiu potenciar l’intercanvi científic de llibres digitals. Podeu consultar la llista al catàleg del Servei de Biblioteques.

Més >

Retuitejar Twitter BCT