Dilluns 20 de maig del 2019


 
Núm. 5/2019. 20 maig 2019
Exposició fotogràfica "APhotoReporter 2017"

APhotoReporter

Una selecció de fotografies presentades al certamen de fotoperiodisme APhotoReporter 2017 es pot visitar a la planta baixa de la Biblioteca, del 15 de maig al 15 de juliol. 

APhotoReporter 2017 va ser la tercera edició d’aquesta biennal internacional de fotoperiodisme organitzada per AFOCER, Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet. Els participants, fotògrafs de tot el món, van aportar obres d'una excel·lent qualitat, no només pel que fa a les imatges, sinó també per les històries que hi havia darrera de cada fotografia. 

La quarta edició d'APhotoReporter s'ha celebrat del 17 al 19 de maig de 2019 a Cerdanyola del Vallès.

 

 

Bibliografia recomanada

Bibliografia

Ara que revisareu les guies docents per al curs 2019-2020, us recordem que són la principal eina perquè la biblioteca s'assabenti de quina és la bibliografia recomanada per a cada assignatura. A partir de la informació que consta a les guies, la biblioteca adquireix els documents i s'assegura que hi hagi un nombre suficient d'exemplars suficient. Els títols que formen part de la bibliografia porten una indicació al Cercador de les Biblioteques UAB i són fàcils de localitzar mitjançant el mòdul de Bibliografia de curs.

Per això us preguem que feu constar a l'apartat de bibliografia de les guies docents tots aquells documents que preveieu que els estudiants utilitzaran.

I, si al llarg del curs voleu afegir nous títols o fer algun canvi, teniu a la vostra disposició aquest formulari: Actualització de la bibliografia de curs.

Breus

Observatori

  • Hem substituït la porta d'entrada a l'edifici per la planta 4 per una porta automàtica

 

  • En breu desmuntarem l'exposició "Cròniques del Pròxim Orient", actualment a les vitrines de la planta baixa de la biblioteca. Però hem volgut recollir els materials exposats, a més d'altres que, per motius d'espai, van quedar fora de la mostra, i n'hem fet una guia de lectura. La podeu consultar al DDD.

 

 

Enllaços d'interès

links

 

 

Rebeu aquest butlletí perquè pertanyeu al personal docent i investigador amb docència a la Facultat de Ciències de la Comunicació UAB.

El tractament de les vostres dades personals en aquesta llista de distribució/difusió té la finalitat de mantenir-vos informat de les novetats de les Biblioteques UAB. D’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició i limitació del tractament enviant un missatge a bib.comunicacio@uab.cat.

Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General