Divendres 21 de juliol del 2017


 
Nou web del Servei de Biblioteques

Nou web del Servei de BibliotequesLes biblioteques hem acabat el curs estrenant una imatge renovada del nostre web. El nou disseny s'adequa a l'estètica del web de la UAB, és adaptatiu -pensant en la consulta des de dispositius mòbils- i facilita la localització de la informació.

Entre les novetats del nou web volem esmentar l'aplicatiu per trobar espais d'estudi i de treball, una presència més destacada dels fons patrimonials (col·leccions especials i fons personals) i la creació d'unes guies temàtiques que proporcionen recursos d'informació sobre una àrea del coneixement. Per exemple, la guia temàtica de comunicació.

El nou web està disponible en català. Properament es publicaran les versions en castellà i anglès.

Esperem que us agradi! 

Llibres electrònics!

Llibres electronicsBusqueu lectures per a l'estiu? Tots els llibres digitals sobre comunicació i matèries relacionades que han adquirit les biblioteques UAB els trobareu a la pàgina Comunicació. Llibres electrònics

Per accedir-hi, feu-ho a través del servei ARE - Accés als Recursos Electrònics

Bones vacances

Us recordem que a l'agost la Biblioteca obrirà els dies 1-3 i 28-31, de les 8.30 a les 13.30 h. A la pàgina d'horaris del web del Servei de Biblioteques podeu consultar, dia per dia, quines són les biblioteques i sales d'estudi que estaran obertes.

Us desitgem que passeu unes bones vacances!

 

 

 

 

Imatge: portada del número 17 (agost 1926) de la revista Bella terra. Font: ARCA

 
Rebeu aquest butlletí perquè pertanyeu al Personal Docent i d'Investigació amb docència a la Facultat de Ciències de la Comunicació UAB. Si desitgeu deixar de rebre'l, si us plau escriviu a bib.comunicacio@uab.cat.
Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General