Dilluns 30 de gener del 2017


 
Seminari de Wiley per a autors, 7 de febrer

Seminari WileyDimarts 7 de febrer de les 11 a les 14 h la Biblioteca d’Humanitats UAB organitza un seminari adreçat a tots els investigadors, professors i doctorands de l’àmbit de les Ciències Socials i les Humanitats. Aquest seminari serà impartit per Erin Osborne-Martin, representant de l'editorial Wiley.

El seminari es farà a l’Auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres, a l’Edifici B (plànol).

Durant el seminari es tractaran temes relacionats amb la publicació en revistes amb impacte i l’accés obert a la recerca. S’impartirà en anglès.

PROGRAMA

INSCRIPCIÓ 

Exposició "Relacions públiques"

RRPP

La primera exposició de 2017 de la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General està dedicada a les Relacions Públiques. A les vitrines de la planta baixa de l'edifici trobareu una selecció de llibres, revistes, audiovisuals i altres documents de la nostra col·lecció que ofereixen una panoràmica del que són les relacions públiques, la seva història, els seus fonaments, la teoria i la pràctica.

Podeu demanar la llista dels documents exposats a través del servei Pregunt@.

Més informació, al nostre blog

 

Història del periodisme de Catalunya

historia del periodisme de catalunya

Us anunciem que la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General ja disposa de l'obra Història del periodisme de Catalunya, publicada recentment per Sàpiens, en la qual han col·laborat diversos professors de la Facultat de Ciències de la Comunicació UAB.

 

 

Presentació del Portal de la Recerca de les Universitats de Catalunya

Portal recerca

El 23 de gener es va fer la presentació oficial del Portal de la Recerca de les Universitats de Catalunya

Recordeu que perquè un investigador aparegui al Portal cal que compleixi dos requisits: tenir un codi ORCID (i que aquest estigui informat a Eina) i tenir com a mínim una activitat de recerca associada (una publicació, participar en un projecte d’investigació, formar part d’un grup de recerca vigent o haver dirigit o llegit alguna tesi).

Més informació sobre el PRC, al nostre blog

 
Rebeu aquest butlletí perquè pertanyeu al Personal Docent i d'Investigació amb docència a la Facultat de Ciències de la Comunicació UAB. Si desitgeu deixar de rebre'l, si us plau escriviu a bib.comunicacio@uab.cat.
Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General